Нийслэлийн
боловсролын газрын даргын
2016 оны ....сарын ....-ны өдрийн .....
дугаар тушаалын нэгдүгээр хавсралт
НИЙСЛЭЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН ГАЗАР БАЙГУУЛАГДСАНЫ 85 ЖИЛИЙН ОЙН
ХҮРЭЭНД ЗОХИОН БАЙГУУЛЖ БУЙ ЦЭЦЭРЛЭГИЙН ТОГООЧ НАРЫН УР ЧАДВАРЫН АНХДУГААР
УРАЛДААНЫ УДИРДАМЖ
Зорилго:
Нийслэлийн төрийн өмчийн цэцэрлэгийн хоол хүнсний хангамж, чанар, аюулгүй
байдлыг сайжруулах, салбарын мэргэжлийн боловсон хүчний мэдлэг, ур чадварыг дээшлүүлэх, харилцан туршлага солилцох
1.
Хамрах хүрээ:
Нийслэл төрийн өмчийн цэцэрлэг тус бүрээс 1 ахлах тогооч:
Баянгол дүүрэг: 31 цэцэрлэг, 89 тогооч
Баянзүрх дүүрэг: 36 цэцэрлэг, 102 тогооч
Сүхбаатар дүүрэг: 32 цэцэрлэг, 75 тогооч
Сонгинохайрхан дүүрэг:
40 цэцэрлэг, 115 тогооч
Чингэлтэй дүүрэг: 24 цэцэрлэг, 57 тогооч
Хан-Уул дүүрэг: 25 цэцэрлэг, 56 тогооч
Налайх дүүрэг: 7 цэцэрлэг, 18 тогооч
Багануур дүүрэг: 7 цэцэрлэг, 24 тогооч
Багахангай дүүрэг: 2 цэцэрлэг, 7 тогооч нийт 204 тогооч
2.
Зохион байгуулах:
Ерөнхий зохион байгуулагч:
-
Нийслэлийн боловсролын газар
Хамтран зохион байгуулагч:
-
ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургууль
-
Хоолзүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэг
-
Монголын тогооч нарын холбоо
3.
Зохион байгуулагдах хугацаа:
1-р шат:
2016 оны 05 дугаар сарын
21
Нийт тогооч нараас
онолын мэдлэг шалгах сорил авна.
2-р шат
2016 оны 05 дугаар сарын
28
Онолын шалгалтад авсан
оноогоор эхний 40 хүртэлх байр эзэлсэн тогооч нар ур чадварын уралдаанд оролцох
эрхтэй болно.
Жич: Онолын мэдлэгийн шалгалтад чиглэл өгөх сургалтыг 2016
оны 05 дугаар сарын 18-ны өдөр Багшийн хөгжлийн ордны 2 давхарт 202 тоотод
15:00 цагт зохион байгуулна /204
цэцэрлэгийн ахлах тогооч нар/
4.
Уралдааны төрөл :
1.Гэрийн даалгавар
-
Цэцэрлэгийн 7 хоногийн цэс, технологийн карт бэлтгэх / Илчлэг шим тэжээлийн тооцоо, материалын
зардал зэрэг тооцоолсон байх/
-
Бэлтгэсэн цэснээс 1 өдрийн хоолийг бэлтгэн ирэх /Үүнд: зууш, үндсэн хоол, шөл, нарийн боов багтаасан байх/ -1650 төгрөгт багтаасан байна.
2.Олгосон материалаар хоол бэлтгэх
-
Зууш
-
Үндсэн хоол
-
Шөл
5.
Уралдааныг дүгнэх:
Төрөл тус бүрээр 1-100
хүртэлх оноогоор дүгнэх. Үүнд
-
Онолын мэдлэгийн оноо
-
Гэрийн даалгаварийн оноо
-
Олгогдсон материалаар /үндсэн хоол, зууш, шөл/ хоол бэлтгэсэн
оноо
6.
Зохион байгуулагдах газар :
1-р шат: ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байр 102 тоот өрөө 10:00 цагт эхэлнэ
2-р шат: ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байр, Хоол үйлдвэрлэлийн
лаборатори 3 давхар, 336 тоот 09:00 цагт эхэлнэ
7.
Уралдааны шүүгч:
ШУТИС, ҮТС, Монголын
тогооч нарын холбоо, Хоолзүй, шим тэжээлийн Монголийн нийгэмлэгийн мэргэжилтэн, багш нар шүүгчээр ажиллана.
- М.Пүрэвжав /ШУТИС, ҮТС/
- Г.Энхтайван /ШУТИС, ҮТС/
- Ч.Санчир /Монголын тогооч нарын холбоо/
- Г.Цэцэнбаяр /Монголын тогооч
нарын холбоо/
- Б.Цогзолмаа /Монголын тогооч нарын холбоо/
- Т.Эрдэнэчимэг / Хоолзүй, шим судлалын Монголын
нийгэмлэг /
- Д.Ганболд/
Хоол зүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэг/
8.
Уралдаанд оролцогч тогооч нарыг бүртгэх:
-
Иргэний үнэмлэх, 3Х4 хэмжээний зураг 2 хувь,
-
Тогоочийн мэргэжлийн үнэмлэх, хуулбарын хамт
-
Эрүүл мэндийн дэвтэр
-
Бүртгэлийн хураамж
15.000₮ төлсөн баримт
Хоол зүй, шим судлалын
Монголын нийгэмлэгийн дансанд /Голомт
банк 1170000142 ХШСМ нийгэмлэг/ тушаасан байна.
9.
Уралдаанд ирэхдээ дараах зүйлийг
бүрдүүлэн ирнэ:
1. Тогоочийн дүрэмт хувцас
/малгай, хормогч, гарын алчуур г.м/
2. Тэмцээний төлбөр тушаасан баримт
3. Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн төрөлд
1 төрлийн зууш, 1 төрлийн шөл, 1 төрлийн үндсэн хоол хийлгэх тул ашиглах
багаж хэрэгсэл зэргээ өөрсдөө бэлтгэж ирнэ.
/Хутга, заазуур, гампанз, газан плитка, хайруулын таваг, шөлний тогоо
г.м/
10. Уралдааны шагналын
төрөл:
Нийлбэр дүнгээр тогооч нарыг байр эзлүүлэн шагнаж
урамшуулна. Үүнд:
-
1-р байр 1 тогооч
–Шилжин явах цом, алтан медаль, мөнгөн шагнал
-
2-р байр 2 тогооч -
Мөнгөн медаль, мөнгөн шагнал
-
3-р байр 3 тогооч -
Хүрэл медаль, мөнгөн шагнал
Тусгай байр 3
/Гэрийн даалгаврын оноог гол үзүүлэлт болгоно/
НИЙСЛЭЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН
ГАЗАР
0 comments:
Post a Comment