Pages - Menu

Monday, May 16, 2016

НИЙСЛЭЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН ГАЗАР БАЙГУУЛАГДСАНЫ 85 ЖИЛИЙН ОЙН ХҮРЭЭНД ЗОХИОН БАЙГУУЛЖ БУЙ ЦЭЦЭРЛЭГИЙН ТОГООЧ НАРЫН УР ЧАДВАРЫН АНХДУГААР УРАЛДААНЫ УДИРДАМЖ

Нийслэлийн боловсролын газрын даргын
                                                                                2016 оны ....сарын ....-ны өдрийн .....
                                                                                         дугаар тушаалын нэгдүгээр хавсралт

НИЙСЛЭЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН ГАЗАР БАЙГУУЛАГДСАНЫ 85 ЖИЛИЙН ОЙН ХҮРЭЭНД ЗОХИОН БАЙГУУЛЖ БУЙ ЦЭЦЭРЛЭГИЙН ТОГООЧ НАРЫН УР ЧАДВАРЫН АНХДУГААР УРАЛДААНЫ УДИРДАМЖ
 Зорилго: Нийслэлийн төрийн өмчийн цэцэрлэгийн хоол хүнсний хангамж, чанар, аюулгүй байдлыг сайжруулах, салбарын мэргэжлийн боловсон хүчний мэдлэг, ур чадварыг дээшлүүлэх, харилцан туршлага солилцох
1.      Хамрах хүрээ:
Нийслэл төрийн өмчийн цэцэрлэг тус бүрээс 1 ахлах тогооч:
Баянгол дүүрэг:                 31 цэцэрлэг,   89 тогооч
Баянзүрх дүүрэг:               36 цэцэрлэг,   102 тогооч
Сүхбаатар дүүрэг:             32 цэцэрлэг,   75 тогооч
Сонгинохайрхан дүүрэг:   40 цэцэрлэг,  115 тогооч
Чингэлтэй дүүрэг:             24 цэцэрлэг,   57 тогооч
Хан-Уул дүүрэг:                25 цэцэрлэг,  56 тогооч
Налайх дүүрэг:                  7 цэцэрлэг,    18 тогооч
Багануур дүүрэг:               7 цэцэрлэг,    24 тогооч
Багахангай дүүрэг:            2 цэцэрлэг,    7 тогооч нийт 204 тогооч

2.       Зохион байгуулах:
Ерөнхий зохион байгуулагч:
-          Нийслэлийн боловсролын газар

Хамтран зохион байгуулагч:
-          ШУТИС, Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургууль
-          Хоолзүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэг
-          Монголын тогооч нарын холбоо

3.      Зохион байгуулагдах хугацаа:

1-р шат:
2016 оны 05 дугаар сарын 21
Нийт тогооч нараас онолын  мэдлэг шалгах сорил авна.

2-р шат
2016 оны 05 дугаар сарын 28
Онолын шалгалтад авсан оноогоор эхний 40 хүртэлх байр эзэлсэн тогооч нар ур чадварын уралдаанд оролцох эрхтэй болно.

Жич: Онолын мэдлэгийн шалгалтад чиглэл өгөх сургалтыг 2016 оны 05 дугаар сарын 18-ны өдөр Багшийн хөгжлийн ордны 2 давхарт 202 тоотод 15:00 цагт  зохион байгуулна /204 цэцэрлэгийн ахлах тогооч нар/

4.      Уралдааны төрөл :

1.Гэрийн даалгавар
-          Цэцэрлэгийн 7 хоногийн цэс, технологийн карт бэлтгэх / Илчлэг шим тэжээлийн тооцоо, материалын зардал зэрэг тооцоолсон байх/
-          Бэлтгэсэн цэснээс 1 өдрийн хоолийг бэлтгэн ирэх /Үүнд: зууш, үндсэн хоол, шөл, нарийн боов багтаасан байх/ -1650 төгрөгт багтаасан байна.
2.Олгосон материалаар хоол бэлтгэх
-        Зууш
-        Үндсэн хоол
-        Шөл

5.      Уралдааныг дүгнэх:
Төрөл тус бүрээр 1-100 хүртэлх оноогоор дүгнэх. Үүнд
-          Онолын мэдлэгийн оноо
-          Гэрийн даалгаварийн оноо
-          Олгогдсон материалаар /үндсэн хоол, зууш, шөл/ хоол бэлтгэсэн оноо

6.      Зохион байгуулагдах газар :
1-р шат:  ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байр 102 тоот өрөө 10:00 цагт эхэлнэ
2-р шат: ШУТИС-ийн хичээлийн 1-р байр, Хоол үйлдвэрлэлийн лаборатори 3 давхар,  336 тоот 09:00 цагт эхэлнэ

7.      Уралдааны шүүгч:
ШУТИС, ҮТС, Монголын тогооч нарын холбоо, Хоолзүй, шим тэжээлийн Монголийн нийгэмлэгийн  мэргэжилтэн, багш нар шүүгчээр ажиллана.
- М.Пүрэвжав /ШУТИС, ҮТС/
- Г.Энхтайван /ШУТИС, ҮТС/
- Ч.Санчир /Монголын тогооч нарын холбоо/
- Г.Цэцэнбаяр /Монголын тогооч нарын холбоо/
- Б.Цогзолмаа /Монголын тогооч нарын холбоо/
- Т.Эрдэнэчимэг / Хоолзүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэг /
- Д.Ганболд/ Хоол зүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэг/

8.      Уралдаанд оролцогч тогооч нарыг бүртгэх:
-  Иргэний үнэмлэх, 3Х4 хэмжээний зураг 2 хувь,
-  Тогоочийн мэргэжлийн үнэмлэххуулбарын хамт
-  Эрүүл мэндийн дэвтэр
-  Бүртгэлийн хураамж 15.000₮  төлсөн баримт
Хоол зүй, шим судлалын Монголын нийгэмлэгийн дансанд  /Голомт банк 1170000142 ХШСМ нийгэмлэг/ тушаасан байна.

9.      Уралдаанд ирэхдээ дараах зүйлийг бүрдүүлэн ирнэ:
1. Тогоочийн дүрэмт хувцас /малгай, хормогч, гарын алчуур г.м/
2. Тэмцээний төлбөр тушаасан баримт                                                                                                                        3. Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн төрөлд  1 төрлийн зууш, 1 төрлийн шөл, 1 төрлийн үндсэн хоол хийлгэх тул ашиглах багаж хэрэгсэл зэргээ өөрсдөө бэлтгэж ирнэ.                                                                  /Хутга, заазуур, гампанз, газан плитка, хайруулын таваг, шөлний тогоо г.м/
10.  Уралдааны шагналын төрөл:

Нийлбэр дүнгээр тогооч нарыг байр эзлүүлэн шагнаж урамшуулна. Үүнд:
-          1-р байр 1 тогооч –Шилжин явах цом, алтан медаль, мөнгөн шагнал
-          2-р байр 2 тогооч - Мөнгөн медаль, мөнгөн шагнал
-          3-р байр 3 тогооч - Хүрэл медаль, мөнгөн шагнал

Тусгай байр 3 /Гэрийн даалгаврын оноог гол үзүүлэлт болгоно/



НИЙСЛЭЛИЙН БОЛОВСРОЛЫН ГАЗАР 

No comments:

Post a Comment